Booking kalender


Rigtig mange vælger at afholde arrangementer i Forsøgshaven som f.eks  fødselsdage, familiefester og meget andet. Når man planlægger et arrangement i Forsøgshaven er det rart, at man kan være sikker på, at der er plads. 

Derfor har vi nu efter flere opfordringer etableret en kalender, hvor du kan reservere Friluftsscenen. 

Da kalenderfunktionen er en ekstra udgift for Forsøgshaven ser vi os nødsaget til at opkræve et mindre beløb på kr. 250 for reservationen.  Beløbet er en fast pris - uanset om du reserverer formiddag, eftermiddag, aften eller hele dagen. 

Beløbet bedes indbetalt i forbindelse med reservationen og indbetales på MobilePay 30701049 - skriv venligst reservation under bemærkning.

Når du ønsker at reservere Friluftsscenen til et arrangement skal du oplyse navn og telefonnr.

Reservation sker i en blok af 5 timer:

  • Fra kl  7.00 - 12.00
  • Fra kl. 12.00 - 17.00
  • Fra kl. 17.00 - 22.00
Du er velkommen til at reservere flere blokke - eks. 7.00-12.00 og igen fra 12.00 - 17.00 - så har du reserveret Friluftsscenen hele dagen :-)   


Det er vigtigt for os at understrege:

Forsøgshaven er åben for alle. Du er naturligvis velkommen til at tage chancen med madkurv og lignende og benytte Friluftsscenen, selv om du ikke har booket en tid i kalenderen. Hvis det så viser sig, at Friluftsscenen er booket på forhånd, er du nødt til at bruge en af havens øvrige siddeophold. Med andre ord -  du må vige for gæster, som har booket og betalt for reservation af Friluftsscenen.


Klik på link herunder