Aktiviteter i Forsøgshaven

Flere steder kan du gå balancegang over Bybækken. Det er også et fint sted at sidde og snakke...

Bådebro 

2021-04-30

Team Grå har bygget en bådebro på halvøen. Sæt dig ned - lad tankerne hvile og nyd søen, haven og livet.

Kunstfugle

2021-04-30

Kunstner Ulla Haussø har fremstillet 7 fugle til projekt Forsøgshaven 2021. I processen har kunstneren ladet sig inspirere af fuglene fra Skjern Enge. Fuglene er udført i farvestrålende plexiglas og alle fugle har deres eget gamle danske navn. Du kan således på din tur rundt i haven møde: Holger, Oluf, Palle, Ejner, Thyra, Asta og Dagmar.

Rundt i Forsøgshaven kan du på små infotavler få viden om biodiversitet dvs. det mylder af liv, som findes overalt på kloden i form af dyr, planter, svampe, bakterier og alt levende. Forsøgshaven er designet med henblik på at styrke biodiversiteten.

Sansesti 

2021-02-02

Ved legepladsen finder du en lille Sansesti til de mindste.

Toiletbygning

2021-02-02

Ved P-pladsen finder du toiletbygning. Toilettet er handicapvenlig og der er åben i de lyse timer.

Musiklegeplads

2021-02-02

Ved legepladsen midt i Forsøgshaven er der spændende musikinstrumenter med skønne lyde. Dejligt, at børn og voksne slet ikke kan lade være med at griber trommestikkerne og skabe musikalske oplevelser, når de går forbi området.

Sol stole 

2021-02-02

Nyd et ophold i de flotte sol stole, som Forsøgshaven har fået af Blåkilde Efterskole. Eleverne har selv lavet stolene i samarbejde med Niels Najbjerg, lærer på skolen.

Skov-aktivitet

2021-02-02

Gå en tur i den urørte skov og nyd stilheden og naturen.

Glæd dig til at prøve den udfordrende bane på ca. 1000 m og med 21 forhindringer. De mange forskellige forhindringer er designet til alle aldersgrupper og til forskellig fysisk formåen. Det betyder, at der er fri leg - brug forhindringerne, som du har lyst - men husk - det er på eget ansvar :-)