Dagmar´s historie

2021-07-14

Hej - jeg hedder Dagmar. Mit navn betyder "fred"- og jeg er en meget fredelig fugl. Altid venlig og hjælpsom. Hvis der er nogen der mangler noget til deres rede finder jeg det, eller giver noget fra min egen rede.

Jeg råber og skriger aldrig, og hvis nogen af de andre skræpper op eller bliver uvenner, snakker jeg med dem indtil alt er godt igen. Så jeg er altid glad og synger meget.

Men helt ærligt så TÆNKER jeg sommetider noget andet. Så er jeg vred indeni, eller er slet ikke enig med de andre, men jeg siger det ikke højt. Jeg pipper bare glad som om alt er i orden

De andre fugle har sagt at jeg skal sige noget om, hvad jeg tænker, for ellers er det som om de ikke kender mig rigtigt . Siger de. Men det vil jeg da ikke- for så bliver der jo bare ballade eller de bliver sure på mig .Og det er svært.

Men jeg har nu alligevel tænkt på at øve mig i at sige min mening, bare en gang i mellem. For jeg har jo en mening og vil også godt høres når der skal bestemmes. Men det er ikke nemt, og måske er det derfor at så mange ikke har lært det. Og det gælder både voksne og børn. Men læres kan det, med lidt tålmodighed, tror jeg.

Hvad tror du?