Ejner´s historie

2021-07-14

Hej  - jeg hedder Ejner, og faktisk betyder det navn, at man kæmper alene. Og jeg er tit alene, men ved ikke rigtig hvorfor. Og jeg tør altså ikke spørge de andre.

Når jeg selv skal sige det, er jeg den flotteste fugl af dem alle. Og den stærkeste og den klogeste .Jeg er også den fugl, som synger bedst og højest. Jeg kan sagtens overdøve dem alle sammen. Men selv om jeg er så fantastisk en fugl gider de andre ikke være sammen med mig. De siger, jeg er for meget. Men for meget af hvad? Er det bedre at være for lidt?

Jeg bliver nødt til at tænke lidt mere over det, for jeg vil faktisk godt være sammen med de andre - selv om jeg er den bedste, og selv om de ikke når når mig ikke til vingespidsen. Altså det sidste betyder, at de ikke er lige så gode som mig.

Men det er ikke altid nemt at klare alting helt alene. Først byggede jeg reden selv, og det var et kæmpearbejde. Bagefter kom der unger i reden og det er, som om de aldrig bliver mætte de unger. Så jeg skal hele tiden ud at finde mad til dem. Og jeg kan se at de andre hjælper hinanden med at finde de gode madsteder. Jeg skal der i mod kæmpe for hver eneste lille krumme til mine unger.

Nej, jeg må finde nogen at kæmpe sammen med, så kan man også snakke undervejs. De andre flyver i flok, og det lyder til, at de har det sjovt. Men altså uden mig. Måske jeg alligevel ikke er så fantastisk- måske er de andre lige så gode som mig. Jeg ved det virkelig ikke.

Ved du det måske?